vineri, 20 februarie 2009

Hei! Madonna va veni sa cante in Romania!Ura!

Madonna va concerta la Bucureşti, pe 26 august, în Parcul Izvor, biletele urmând să fie puse în vânzare începând de marţi, 3 martie, având preţuri cuprinse între 120 şi 800 de lei, informează organizatorii.

Madonna va concerta în România în cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", într-un spectacol sponsorizat de Vodafone România, promovat de Live Nation şi organizat de Emagic.

Clienţii Vodafone România pot achiziţiona bilete în avans, pe www.myticket.ro , între 23 februarie şi 2 martie. Toţi clienţii Vodafone România pot achiziţiona onlinepână la 4 bilete, trimiţând un SMS, cu tarifnormal, la numărul 4545.

Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, împreună cu numărul de telefon mobil, pentru înregistrarea pe site-ulwww.myticket.ro, în pagina dedicată concertului Madonna.

Biletele, cu preţuri începând de la 120 de lei, se vor pune în vânzare pentru publicul larg din 3 martie, fiind disponibile online şi prin magazinele Diverta. Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preţ: 120 de lei, 160 de lei, 600 de lei şi 800 de lei (bilete VIP).

Invitatul special al concertului susţinut de Madonna este DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour".


Niciun comentariu: